sarashundraattiodagar.blogg.se

Hej då blondie!

Publicerad 2012-11-06 22:06:29 i Allmänt

Vet inte riktigt vad som har tagit åt mig, om det är början på en kommande 30-års kris eller en reaktion på att jag är skadad, men vilket som så fick jag plötsligt för mig att bli brunett. Så nu sitter jag här och är mörk i håret, väääldigt ovant men ändå nöjd än så länge. Byter hårfärg ungefär lika ofta som jag byter korsband, det vill säga typ en gång i livet. Är alltså i vanliga fall den som sätter sig i frisörstolen och säger att vi tar dom vanliga slingorna och toppar håret lite granna. Men idag va det andra bullar, så nu är jag inte längre en smart blondin utan en ännu smartare brunett :)

Blir förvånad över mig själv hur roligt jag tycker att det är att få nya övningar av sjukgymnasten. För varje ny övning = framsteg = ett steg närmare att få springa och få sparka på en boll.
Idag är jag sjukt nöjd över att fått göra snabba fötter i totalt 45 sekunder. Låter skitlöjligt och kände mig som en klumpeduns men va gör det, det va verkligen skitkul :) Imorgon står det wet west på schemat och ska förhoppningsvis bli rikitgt trött för första gången på två månader. Ni fattar hur mycket jag ser fram emot det om jag tyckte det va roligt med 45 sek snabba fötter idag, ja herredug va sköj det ska bli!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela